Cheesecake sustenabil

Cheesecake cu afine sălbatice obținute în mod sustenabil

Ingrediente

Metodă de preparare

Biscuit Graham
Se amestecă făina, zahărul, sarea, praful de copt și 85 de grame de mimetic până la o textură nisipoasă. Se adaugă apoi mierea și apa. Se stratifică la 3 mm, se tapetează și se coace. Când s-a răcit, se macină până devine pulbere și se adaugă cele 317 gr de mimetic topit și se modelează partea de jos a inelului de cheesecake.

Umplutură cheesecake
Se pune Cheesecake Deli direct din cutie pe biscuitele din inel și se coace.

Topping din afine sălbatice
Se adaugă topfil peste cheesecake-ul copt.

Asamblare
Într-o formă de inel unsă în prealabil, se presează biscuiții graham și se lasă la răcit. Se adaugă Deli Cheesecake și se coace. După ce este copt se răcește și se lasă cheesecake-ul peste noapte în frigider, apoi se adaugă topfi înainte de servire.

The story behind the sustainable cheesecake

Consumers around the world want to learn more about where their food comes from and how it is made. They also believe that food made with local ingredients has a positive impact on the environment. That’s why we propose to use locally sourced fruits from your region to give your Cheesecake a surprising twist!

Descoperă Nutrition info

243.92Kcal
Valoare energetică

1019.65Kj
Valoare energetică

11.6g
Grăsimi

6.44g
Saturate

30.28g
Carbohidrați

18.73g
Zaharuri

*

Descoperă

Rețete similare