Cheesecake Clasic

Rețetă Cheesecake New York

Ingrediente

Mod de preparare:

Biscuiții graham
Se amestecă făina, zahărul, sarea, praful de copt și 85 de grame de mimetic până se obține o textură nisipoasă. Se adaugă mierea și apa. Se întinde la 3 mm, se perforează și se coace. După ce bicuiții s-au răcit, se mărunțesc și se adaugă cele 317 gr de mimetic topit pentru a se încorpora, apoi se formează baza cercului de cheesecake (de exemplu, 120 gr pentru un cerc cu diametrul de 16 cm).

Umplutura Cheesecake
Se aplică Deli cheesecake direct din recipient peste biscuitele format în interiorul cercului de copt.

Decor
Se bate frișca până ajunge la o consistență fermă după care se folosește la decor.

Asamblare
Într-un inel uns anterior, se aplică și se presează biscuiții graham, apoi se lasă la răcit. Se adaugă crema cheesecake Deli și se coace. După coacere, se lasă la răcit și se lasă în frigider timp de 24 de ore înainte de a fi servit sau înghețat.

Descoperă Nutrition info

244.78Kcal
Valoare energetică

1021.67Kj
Valoare energetică

12.52g
Grăsimi

7.61g
Saturate

28.3g
Carbohidrați

18.1g
Zaharuri

*

Descoperă

Rețete similare