Mixați ouăle, uleiul și apa. Apoi adăugați Tegral Satin Moist Cake Dark. Mixați la viteză medie, 4 min, cu paleta.
Topiți Chocolante Milk și untul și mixațile cu mierea, încălzită la 35°C. Adăugați la masa obținută anterior și mixați împreună cu Sofgrain Amber Grain până la omogenizare.
CREMA GANACHE
Aduceți frișca până la temperatura de fierbere. Turnați peste glazura de ciocolată. Lăsați pentru 5 minute. Cu paleta mixați ușor. Răciți ganache-ul obținut și spumați.
Recomandări
Turnați și coaceți aluatul Brownie in forme de macarons.
Pe margina biscuitelui injectați crema ganache.
În mijloc umpleți cu Fruitfiling D Caise.
Acoperiți cu un alt Brownie macaron. Glazurați cu Chocolante Milk, temperată în prelabil.
Utilizăm cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe website-ul nostru, pentru a recunoaște vizitele repetate și preferințele voastre, precum și pentru a măsura și analiza traficul. Pentru a afla mai multe despre modulele cookies, inclusiv despre cum să le dezactivați, consultați politica noastră privind cookies. Apăsând clic pe „Accept toate cookies” vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor modulelor cookies.